tiistai 26. tammikuuta 2016

Ajatusten virtaa

-Suomi on pieni maa, sillä jos haluaa, voi päiväkahvilla käydä melkoisen matkan takana. Toki oletuksena, että käyttää omaa autoa, eikä julkista liikennettä. Tulos: En tykkää, julkisesta siis.

-En ole koskaan vaihtanut pyyhkijänsulkia autoon itse, eikä flirttailu AD:ssa tuottanut tulostaa pyyhkijöitä ostaessa. Tulos: Uudet sulat auton takapenkillä edelleen.

-En ole varma kirjoitetaanko pyyhkijänsulat näin vai jotenkin toisin. 

-Turun aura-auto aloittaa meidän pihan puhdistuksen aamulla kello viisi, mutta kun lähden töihin yhdeksän aikaan on suurimmat risteykset vielä ajamatta. Priorisointi pielessä? 

-Otti päähän median virheellinen informaatio Turun influenssapotilaista, mediakohut voivat olla välillä ihan älyttömiä. Tulos: Pese kädet saippualla ja vedellä, toista usein. 

-En ole ottanut influenssarokotetta, koska  olin saamaton kävelemään terveyskeskukselle. Tulos: Toistaiseksi flunssaton. 

-Pääsin kahdeksi viikoksi töihin ruotsinkieliseen apteekkiin ja majoitun paikkakunnalle. Jännittävää! Tulos: Bättre svenska, kanske?



-Lääkealan myynnin ammattitutkinto Farentan kautta starttasi Vantaalla tammikuussa. Koulutus on kattavampi kuin uskalsin uskoa. Tulos: Ensimmäinen essee sai olla yhden A4 mittainen, mutta tekstiä olisi luontevasti tullut paljon suuremmalle määrälle! 

-Inhosin esseitä aina koulussa, kunnes yliopiston kypsyysnäytteessä sivut loppuivat ennen sanoja. Tulos: 15 vuotta koulua ja vihattuja esseitä ennen käännytystä! 

-Tapasin miehen, joka oli ryypännyt Irwinin kanssa. Irwin oli kuulema kerran halunnut ostaa moottorikelkan, muttei koskaan ajanut sillä. Ryyppykaveri oli ajanut. Tulos: Kun ryyppäsi Irwinin kanssa, koskaan ei tiennyt miten käy. 

-Minulla on salainen haave mennä istumaan iltaa baariin nimeltä Uusi Apteekki. Haaveen lopuksi muistan aina, etten tule siellä törmäämään Varekseen, koska Vares on fiktiota. 

-Antti Reini tosin.. Ei, nyt ei mennä tähän sen syvemmin. 

-Tämän päivän työkieli oli finska, svenska, sekamelska. Tulos: Det går jätte hyvin! Päivän sanat sur, syrlig, salt, söt, smaklös.

-Rakastan tehdä ruokaa, mutta teen sitä liikaa! Tulos: Tein vohvelitaikinaa puoli litraa, syön kaiken itse. Halutaan mies ruokatalouteen, syömään.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti