maanantai 4. toukokuuta 2015

Suomi vs. USA

Jääkiekon MM-kisat kuulema alkoivat. Tämä postaus ei tule käsittelemään niitä, vaan tsekataan ajassa taaksepäin, kuinka Suomi ja USA eroavat toisistaan. Vai eroavatko ne lopulta?


Sää: USA vie tämän voiton. Voit valita säätilan omien mieltymystesi mukaisesti. Lunta löytyy Kanadan rajalta tai vuoristoilta ja auringonpalvojat löytävät itsensä luultavammin Kaliforniasta. Suomessa on mentävä sään mukana.  Kevätaurinko lämmittää ja samalla sataa lunta, onnistuu!


Kun tottuu, että Mr. Nose eli Toto pyörii jaloissa kokoajan, tuntui hiukan tyhjältä, kun alkumatkasta ei eläinkavereita pahemmin ollut. Onneksi Moby ja Knopa helpottivat pahinta ikävää Seattlessa ja Miamissa! 

Hienoimmat eläinkokemukset matkalla: Los Angelesissa bongasin elämäni ensimmäiset kolibrit ja Miamissa oli huvittavaa katsoa kun vihreitä papukaijoja oli kaikkialla! 

Jos vertaillaan, niin Suomi vie voiton. Perustelu: Suomen myrkylliset eläimet: Kyykäärme. Yhdysvalloissa, liian moni.


Ruoka: Tämä päättyy melkein tasapeliin. Sanotaan, että USA vie voiton jatkoajalla.

Suomessa kotiruuan teko halpaa ja terveellistä. Meiltä löytyy helposti halpoja ja terveellisiä aineksia lähikaupasta. Uuniperuna maistui niin paljon paremmalta matkan jälkeen, kun ei ollut perunoita hetkeen syönyt!

USA vie voiton ravintoloiden halvalla hintatasolla ja monipuolisemmalla valikoimalla. Palvelun taso Yhdysvalloissa oli selvästi parempaa kuin Suomessa. Se on kuitenkin edelleen asiakas, joka rahan liikkeeseen tuo. 

Miinusta siitä, että epäterveellistä ruokaa saa kaupasta halvalla ja liiankin helposti. 


Luonto, aina kaunis. Mutta myös palmuihin voi kyllästyä! 

Suomi vie voiton tässä. Saman puun voi nähdä joka päivä eri asussa, varsinkin ruska-aikaan. Ei pääse kyllästymään!

Tässäpä ensimmäinen osio, peli tällä hetkellä tasan 2-2! 

USA-Suomi jatkoa seuraa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti