perjantai 10. huhtikuuta 2015

Miami Beach

Seattle - Miami yölento, miten kummallisessa asennossa voikaan ihminen nukkua? Sain keskipenkkipaikan ja en ymmärrä vielä itsekään kuinka sain niissä asennoissa könötettyä ja vielä nukahdettua! Pari päivää lennosta tuli niin kovat päänsäryt, että piti turvautua paikalliseen Buranaan eli Adviliin. 


AirBnB:n kautta hommasin huoneen itselleni, keskeltä South Beachia. 700 metriä rannalle ja kaikki SoBe:n nähtävyydet ovat kävelymatkan päässä. Tämä, jos mikä on mahtavaa! Asunnon omistajat ovat todella mukavia!


Aurinko lämmittää nahkaa ja mieltä! Olen huomannut hymyileväni, kun on lämmintä, aurinko paistaa ja meri tuoksuu. Päälle ei tarvitse laittaa kerroksittain vaatteita ja yölläkin on lämmintä, nytkin tätä postausta kirjoittelen parvekkeella klo 22 illalla.


Opiskelu jatkuu! Oli tarkoitus lukea johtajuutta, mutta kirjamuutosten takia jouduin tilaamaan uuden kirjan ja päädyin harjoittelemaan matikkaa. Kelpaa harjoitella parvekkeella nauttien lämmöstä samalla.


Eläinystävä Miamissa on Knopa (venäjäksi Nappi). Tyypillinen kissa, saa raaputtaa, mutta jos erehdyt rapsuttamaan väärin niin tulee huutia. Kissa ei kuulema yleensä ole pitänyt majoittujista, mutta minun kanssa tuli toimeen. Tämä herätti ihmetystä majoittajissa! 


Asunto ulkoapäin. Tykkään! Miamissa on sopivasti kaikkea ja ennen muuta lämpöä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti