tiistai 14. huhtikuuta 2015

Ulkokuori hämää

Taas eräs Miamin päivä takana. Tänään se koostui juoksulenkistä (tuskaista ilman vesipulloa), rannalla makaamisesta ja pääsykokeisiin luvusta. Olin luvannut itselleni, että jos lukeminen sujuu pääsen illalla tsekkaamaan uuden ravintolan Yelp-listalta.

Tänään se paikka oli nimeltään Go-Go. Go-Go sijaitsee Alton Roadilla, missä muuten hinnat ovat huomattavasti halvempia kun ollaan 'niin kaukana rannasta' eli noin kilometrin päässä.

Ulkoapäin ravintola näytti tältä. 



Herken piti tuijottaa, että kyllä, siinä se on. Pieneltä ja nuhjuiselta näytti ulkoa, mutta arvostelut 4-5 tähteä, hehkutus empanadoista ja mansikkalimonaadista olivat vakuuttaneet minut. Ja ei suotta! Otin empanadoja kotiin mukaan aamupalaksi ja haukkasinkin palan. Oli hyviä, ohut maukas taikinakuori, mausteiset täytteet, herkullisia! Limonadi oli myös ihanaa, raikasta sitruunaa ja mansikkaa, ei ylimakeutettua, niinkuin limonadit Houstonissa. 



Mutta tämän päivän kasvisruoka löi minut ällikällä! Maksoin tästä noin 8 $ ja mietin mitä samalla rahalla saisi Suomen ravintoloista? En keksinyt muuta kuin uppopaistetut alkupalat.



Tuoreita kasviksia, oliiveja, puolikas avokado! Itsetehtyä hummusta ja salsaa, kasvispihvi herkullisen kokojyväleivän välissä. Ja herkullisia porkkanalohkoja, näin herkullista porkkanaa en ole saanut koskaan aiemmin! 

Hyvä ruoka, parempi mieli! Sain myös taas uuden version nimestäni Oann. Nice to meet you! Ei vissiin menny tavutus ihan oikein tänään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti