perjantai 20. maaliskuuta 2015

Pikaiset kuulumiset

Ensimmäinen viikko takana. Viikko meni nopeasti ja alkuviikko oli melko tylsää, ennenkuin sain matematiikan opiskelun käyntiin. Ja niille, joille olen unohtanut mainita, niin olen hakemassa lukemaan kauppatieteitä ensi syksyksi. Hakupaperit täytin tällä viikolla! Joten runsaasti opiskelua kuuluu meikäläisen peruspäiviin täällä puolella maailmaa.

Yhden päivän kohokohta oli Kroger. Eli paikallinen supermarketti, saa nauraa! Oli kulttuurishokki. Yksi hyllyväli oli molemmin puolin täynnä limppareita ja loput kaupasta mitä suuremmissa määrin puolivalmiita, säilöttyjä tai pakastettuja valmiita ruokia. Ostin ensimmäistä kertaa puolivalmiita vohveleita (lisää vain kananmunat ja vesi) ja muuta sekalaista. Kitkatteja tottakai!

Tiistaina oli St. Patrick's Day, siltä illalta ei ole kuvia, koska puhelin jäi kotiin. Vihreää kaljaa, countrybändi ja pieni ravintola, joka oli tupaten täynnä ihmisiä pukeutuneena joillain tavoin vihreään. Hyvä ilta, musiikki oli loistavaa!

Torstai-iltana käytiin lähibaarissa, mukava pieni paikka ja järkevät hinnat. Hendriksonin gintonicin sain täältäkin puolen palloa! Tosin ilman kurkkua, joten ei ihan nappiin. 





Ihanat puolivalmiit vohvelit, mansikoita, appelsiineja ja aurinko! Matikka varjona, viiden vuoden laskutauon jälkeen joutuu miettimään todella pitkään ihan peruslaskujakin! Mutta kyllä se sieltä muistuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti