torstai 26. maaliskuuta 2015

Seattle, Washington

Sateista ja aurinkoista sopivassa balanssissa, paljon lintujen laulua ja luontoa. Lukemattomia määriä valkoisia hevosaitoja ja pieni kylä täynnä viininmaistelutiloja. Woodenville, Seattle, Washington.

Saavuin maanantaina kummini perheen luokse Seattleen viettämään aikaa. Lento meni hyvin nopeasti lukien ensin pääsykoekirjoja ja loppumatka Operaatio Troijalainen kirjaa, joka oli ilmainen näyte Elisa Kirja-palvelussa. Hyvä ja jännittävä poliisidekkari, tuli luettua kahdessa päivässä.

Suurin osa kuvista on edelleen ruuasta, ei täällä mitään kuulumisia jaeta vaan kuvia ruuista, joita söin! Lupaan ottaa kuvia luonnosta, joka on todella monimuotoinen täällä. Takapihallakin voi bongata hyvällä tuurilla kojootteja ja muita metsän eläimiä. 



Panang Chicken Curry Microsoftin kampuksella.


Lean ihanan raikasta vesimelonipizzaa, seuraavan kesän takuujälkiruoka!


Chicken Wingsit ei ole koskaan huono idea!


Red Velvet cupcake, tämä oli to taste-listalla!

Kävimme Microsoftin kampuksella, joka oli upea! Alueen kokoa havainnoidakseni kampukselta löytyi muunmuassa oma jalkapallokenttä ja ravintoloita joka makuun yhden rakennuksen verran. Totesinkin vierailulla, että kampukselta ei tarvitse välttämättä edes poistua työpäivien välissä, koska kampuksella oli myös postitoimisto, polkupyöräkauppa ja kaikkea mahdollista!




Kävimme myös paikallisessa suuressa tukussa Costco. Lattiasta kattoon lavoittain tavaraa, halpaa alkoholia ja riveittäin vaihtoehtoja! Tämmöisiä ei ole pahemmin Suomessa näkynyt ja nyt en viittaa halpaan alkoholiin. Pintopapuja 10 kilon säkeissä, chicken wingsejä 3 kilon pakasteina ja mitähän kaikkea. Nälkä tuli katsellessa!


1 litra 10 $, halvin Alkon tequila netin mukaan 20 € 0,5 litraa. Verostahan me maksetaan. 


Kuusi litraa viiniä, hitusen arvokkaampi viini, missä tilaisuudessa tällaisen edes viitsisi avata saati edes ostaa!

Tähän mennessä Seattle on täysi 10! 


Moby the Dog ja minä tänään, +21 astetta, pääsykokeisiin lukua ja väriä nahkaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti