torstai 26. maaliskuuta 2015

Rodeo, miten tämä saadaan Suomeen!


Ennen rodeota kiertelimme ruokakojuissa ja myyntiosastolla. Nahkoja niin paljon! Tämän kaupan olisin voinut ostaa tyhjäksi, mutta matkalaukun koko rajoitti ostoksia, joten mukaan tarttui vähän taidetta seinille vanhan ajan cowboy tunnelmissa ja erään paikallisen taiteilijan printattu maalaus kanvaasilla.



Yläpaikat, näki hyvin kaiken. Vielä joskus hankkiudun eturiviin hengittämään tuota adrenaliinin määrää! Eight second ride on yllättävän pitkä aika kun alla teutaroi hurjan kokoinen härkä! Rakastin kaikkea mitä rodeo tarjosi! Tätä Suomeen kiitos! Loistavaa viihdettä ja huikeita eläinten ja lasson käsittelytaitoja tarjolla. Istuin penkkini reunalla melkein kokoajan. Tämä on vielä parempaa viihdettä kuin jääkiekko. Kun jääkiekkopeli alkaa musiikki hiljenee, täällä musiikki laitetaan päälle kun action alkaa!


Päivä oli sateinen, kastuimme läpimäriksi kävellessämme stadionille!




Illan kruunasi Brad Paisley ja satuimme saamaan paremmat istumapaikat eräältä kaverin kaverilta, joten pääsin ottamaan ihanan kuvan konsertin lopuksi. Welcome to rodeo, viimeisen päälle tyyli kohdillaan! Tykkäsin, kannatti tulla tänne asti rodeoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti