lauantai 7. maaliskuuta 2015

Rodeo Houston

Rodeo Houston oli yksi niistä tekijöistä, miten tämä matka sai alunperin alkunsa. Juttelimme Tianshin kanssa Texasista, kun hän oli käymässä Suomessa ja kerroin, että olen aina halunnut käydä katsomassa rodeota. Tianshi kertoi, että Houstonissa järjestetään joka vuosi Houston Livestock Show and Rodeo, joka on yksi maailman suurimmista tapahtumista. Ja kyllä siellähän sitä rodeota on! Tänä vuonna tapahtuma alkoi 3. maaliskuuta ja päättyy 22. maaliskuuta. Eli kolmea viikkoa grillausta, lehmiä, hevosia, cowboyta ja livemusiikkia. Esiintyjinä vaatimattomasti muutaman mainiten Miranda Lambert, John Legend, Tim McGraw, Pitbull ja lista vaan jatkuu.

Idea matkasta tosiaan lähti siitä, että lähden katsomaan Houstoniin rodeota. Kun sain päivät tietooni, milloin rodeo on, niin rupesin suunnittelemaan matkaa. Sehän sitten laajeni 77 päivän matkaksi Los Angelesin ja Miamin lisämausteilla!

En malta odottaa, että pääsen rodeoon! Areena on hurjan iso, tapahtumaa on varmasti todella paljon ja loppuillan kruunaa vielä Brad Paisley, joka esiintyy 21. maaliskuuta rodeotapahtuman jälkeen. Brad Paisley on ollut soittolistoillani jo pitkään ja on ihan uskomatonta, että kohta mies esiintyy ihan livenä meikäläisen nenän edessä! Kuvia ja tunnelmia tapahtumasta tulee tänne myöhemmin.

photos by Flickr

Muutama lempibiisi vielä kyseiseltä herralta, jos jotain kiinnostaa tutustua!

Brad Paisley, Alison Krauss - Whiskey Lullaby 
Brad Paisley - American Saturday Night
Brad Paisley - Online


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti